YOGA OG MINDFULNESS MEDITATION  

  - giver indre ro, overskud og energi!    

Har du et ønske om at opleve mere indre ro i en ofte hektisk tid, opnå mental klarhed og få en sund krop fyldt med overskud og energi, er yoga og mindfulness meditation lige noget for dig! 

Det tusindvis år gamle yogasystem har mere end nogensinde noget at tilbyde os - uden på nogen måde at være religiøst eller mystisk, og undervisningen er heller ikke relateret til guru-dyrkelse. 

Yoga og meditation er ikke blot effektive midler mod stress, men uudtømmelige kilder til større livsglæde og energi. 

Helt enkelt handler det om at være tilstede i det man gør, og være med det, der er, hvilket man nemt kan glemme indimellem i en travl hverdag.

Alle former for meditation har det fælles formål at stilne sindet, og hjælpe én til at mærke bag om tankerne og ind i en dybere tilstand af ro, væren og udvidet bevidsthed. Mindfulness er en blandt mange retninger, og denne trænes gennem en kombination af mentale øvelser med fokus på tankemønstre, og ved at øge kropsbevidstheden via yogaøvelser.

Så lær dig selv og dine tankemønstre bedre at kende via fordybende opmærksomhedsmeditationer (mindfulness), udfør styrkende, smidiggørende, blide og restituerende yogaøvelser for alle, og oplev stilhed og afstressende bodyscanninger på både.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, jeg ofte får.

Hvem er undervisningen for?

Undervisningen er for alle over 16 år og er både for helt nybegyndere og øvede.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding til hold og yderligere information fås ved at maile til Kathrine Christensen via formularen under 'kontakt' på denne hjemmeside eller skriv til support@kathrinechristensen.dk.

Hvad lægges der vægt på i undervisningen?

Læs mere om undervisningens indhold og yogaretningen her.

Hvem underviser?

Jeg hedder Kathrine Christensen, og jeg har skrevet lidt mere om mig selv her.

Lær om det hele på mine kurser

Jeg tilbyder både online undervisning og ugentlige yogahold i Vejle, weekend workshops og yoga retreats. Kom lige som du er! 

Ugentlige yoga hold

Ugentlige yoga hold i Vejle med mindful Yoga & meditation: Egenomsorg, smidighed, restitution
styrke og timer i ro- for alle uanset erfaring

Workshops i yoga

En workshop i yoga er en fordybdelse i restorativ + mindful yoga & meditation - for alle


Yoga retreats

Et yoga retreat er en skøn mulighed for at lægge dagligdagens bekymringer & krav til side - og bare være. Se hvornår jeg arrangerer det næste yoga retreat.

Mindfulness for firmaer

En workshop om mindfulness for firmaer er en berigende og afstressende pause at dele med dine kolleger. Målet er at øge arbejdsglæden, bidrage til større nærvær i hverdagen og en højere personlig effektivitet.

Foredrag om mindfulness

Jeg holder foredrag om yoga, mindfulness og meditation, hvis du gerne vil inspireres.

Sangworkshop

Oplev en anderledes måde at være sammen på med fællessang i trygge rammer i en sangworkshop. For alle uanset erfaring. Den indre kritiker er dog ikke inviteret med.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Vi ses på yoga måtten.

Kærligst Kathrine