Sangworkshop  

Hver fugl synger med sit næb - ALLE kan deltage uanset erfaring. 
Den indre kritiker er den eneste, som ikke er inviteret med..!
Nodekendskab er ikke nødvendigt. 

  

Fællessang tilbydes til firmaer og private

 • Kan foregå i både dag- og aftentimer + weekend.
 • Oplev en anderledes måde at være sammen på med fællessang i trygge rammer. Her er der mulighed for at opleve glæden ved at synge i trygge rammer! Vi arbejder også lidt med sangteknik, så du lærer at passe på din stemme.
 • Det er desuden en god træning at give slip på ’den indre kritiker’, når vi synger. Dermed bliver det nemmere at nyde det at synge.
 • Genren afhænger af jer som målgruppe - kan være alt fra traditionelle højskolesange, viser, salmer til soul, pop, rock og singer/ songwriter genren. 
 • Nodekendskab er ikke nødvendigt, vi skal blot nyde at synge som det primære :-)
 • En sangworkshop varer ca. 1,30 - 2 timer (evt. kortere tid, hvis I ønsker det). Alle kan være med!
  Se tidligere kursister udtale sig om en workshop sidst på denne side.

Kort om mig som underviser i sang:

 • Jeg er cand. mag i Musikvidenskab (og Kunsthistorie) fra Aarhus Universitet - og har mange års erfaring i rytmisk kor, både som deltager og underviser.
 • Efter jeg er flyttet til Vejle, er det primært som højskolelærer som underviser i sang, jeg bruger min uddannelse udover mit virke som yogalærer.

f207639987cd4284112e4303555b0287-edited

Kontakt:

 • Du er velkommen til at kontakte mig enten via 'kontakt' eller mail til sangogyoga@gmail.com for yderligere info og priser (fortæl gerne om dit arrangement). Jeg ser frem til at høre fra dig.
  Se længere nede, hvor kursister udtaler sig:

Kursister udtaler sig

Kathrine Christensen

“Jeg har med stor fornøjelse deltaget i en 2 timers sangworkshop med Kathrine som “dirigent” og kan varmt anbefale det til alle med bare den mindste glæde ved sang og musik.
Jeg elsker selv at synge men gør det sjældent og ikke “ret godt”.
Kathrines evner som yogainstruktør fik på forunderligvis varmet kroppen og stemmebåndene op til at fungere på en helt anden og naturlig måde. Tonerne nærmest flød ud af munden, lød ganske rimeligt (sangene var transponeret i et toneleje, hvor de fleste kan være med, og sangvalget var fantastisk) og for første gang nogensinde sang jeg i en hel time uden at få ondt i hals og strube.
En udsøgt fornøjelse som gav mod og lyst til mere!
Næste gang jeg skal synge, kan jeg helt sikkert bruge den teknik, Kathrine på mindre end en time lærte mig.
Med et Tusind Tak, Kathrine anbefaler jeg varmt andre at få samme oplevelse, som jeg fik.”

Deltager på sangworkshop

Kathrine Christensen

“Vil du anbefale denne workshop til andre?
Ja, det vil jeg helt bestemt. Jeg tænker især de travle unge familier, der har gang i så mange ting. Og både til mænd og kvinder 

Hvad gjorde allermest indtryk på dig i workshoppen?
Din umiddelbarhed og enkle tilgang til at få os i gang, især med at synge. Jeg havde en fornemmelse for at alle var med fra start, selvom jeg ved at flere i gruppen var skeptiske inden start.
Det virkede afslappende og trygt og uden andet formål, end at vi skulle have det rart sammen og både synge nogle sange, som vi kender, og nogle vi ikke synger hver dag.

Hvad kan du bruge derfra efterfølgende?
Jeg kan også bruge stole-yogaen, da jeg sidder en del på kontor ved en PC. Det er godt med lidt pause gymnastik. Jeg har dyrket yoga i flere år på aftenhold, men dine instruktioner var nemme lige at lave i en pause. Det var også fint med en lille introduktion til sangene, det kunne jeg finde på at bruge, når vi synger sammen i familien (...)

Hvordan oplevede du Kathrine som underviser?
Super god til at få os alle med på en tryg og afslappende måde. Vidende og engageret.

Har du et godt råd til Kathrine? Var der noget, du savnede/ kunne være bedre?
Måske lidt mere af den dejlige te, ellers ingenting.”

Deltager på workshop, Vejle