Mindfulness for virksomheder i hele DK

- En berigende og afstressende pause at dele med dine kolleger.
- Målet er at fremme arbejdsglæde og nærvær via Mindfulness. 

- Mindfulness kan være en vigtig brik til at frigøre potentiale og kreativitet, og øvelserne er ligetil og for alle uanset erfaring.

- Målet er at øge tilstedeværelse, klarhed og fleksibilitet. Dermed kan vi på en hensigtsmæssig måde møde hverdagens udfordringer, uden at gå ned med stress. 

1. Eksempler på kunder

2. Om Workshops

3. Hvad indebærer det?

4. Mindfulness træning

5. Hvad får du ud af workshoppen?

6. Lokaler
7. Deltagere fortæller
8. Pris
9. In English - worklife balance

1/9  Eksempler på kunder:

2/9 Om firma workshops:

 • Jeg har afholdt en del kurser og workshops de sidste 20 år i hele Danmark for både private og forskellige typer virksomheder, både på dansk og engelsk
 • ALLE kan deltage på disse workshops uanset erfaring, alder og stivhed i kroppen. Det hele er meget konkret og i 'øjenhøjde' - også med lidt humor indover indimellem.
 • Tal fra Danmarks statistik viser, at stadig flere danskere bliver syge med stress. Danske forskere og politikere er enige om, at vi endda har en trivselskrise!  hvordan tager vi bedst hånd om os selv og hinanden i en indimellem hektisk hverdag, så vi ikke går ned med stress eller oplever udbrændthed? 
 • Hvordan kan vi øge nærværet via Mindfulness og den personlige effektivitet i hverdagen, så vi netop får mere fritid?
 • Vi har ikke uanede mængder af energi, så hvad er vigtigt at give sin opmærksomhed? 
 • Vi laver også kortvarigt yoga på en stol for kontorkroppen, som alle kan udføre: blide yogastillinger, der løsner op omkring nakke, skuldre og ryg. Øvelserne kan bruges fremadrettet som en omsorgsfuld pause i arbejdsdagen.
 • Oplev en blanding mellem teori og masser af praksis.

 • Udover at afholde workshops i mindfulness, stresshåndtering, psykisk arbejdsmiljø og yoga, er jeg ofte ude at afholde sangworkshops for private og firmaer. Dette fungerer som et teambuilding arrangement, alle kan deltage i - uanset sangtalent. Måske noget for din virksomhed også?

 • Alle disse typer workshops afholder jeg for arbejdspladser, skoler, foreninger, højskoler og private (fødselsdage, komsammen) i hele Danmark (se herunder).
 • Enten står workshoppen for sig selv, eller også kan det være i forbindelse med et møde/ konference, som I afholder, at jeg er på som et indslag.
 • Læs udtalelser fra deltagere: https://www.kathrinechristensen.dk/andre-siger
 • I also teach in English.

 • Læs mere længere nede på denne side
 • Kontakt mig for yderligere info / detaljer om indhold / pris  her

 • Du kan også ringe til mig: 50591040 eller mail: sangogyoga@gmail.com
 • Læs udtalelser fra tidligere deltagere her

3/9 Hvad indebærer en workshop?

 1. Workshoppen varer fra 1-4 timer med mulighed for opfølgning efter en f.eks. en måned, for at holde det lærte ved lige. Jeg tilbyder også workshops over flere dage i træk.

 2. De enkle og klare øvelser har til mål at udvikle tilstedeværelse, klarhed og fleksibilitetså vi på en hensigtsmæssig måde kan møde hverdagens udfordringer, uden at gå ned med stress
 3. Den brugte tid på mindfulnesstræningen kommer dermed tifoldigt tilbage, i form af en fokuseret opmærksomhed og mere overskud. Dermed er det nemmere at tackle tendensen i dag til et øget krav om produktivitet, samtidigt med at vi passer på os selv og hinanden.
 4. Vi ser på (u)hensigtsmæssige vaner, om multitasking er en fordel i alle tilfælde, kunsten at holde en reel pause og hvordan blot få daglige øvelser kan være en betydelig støtte for din krop og dit sind.
 5. Læs udtalelser fra tidligere deltagere her

4/9  Mindfulness træningen er en kombination af:

 1. Teoretisk viden og især praktisk erfaring med Mindfulness, der let kan overføres til hverdagen.
 2. Guidet siddende meditation
 3. Træning i at kunne selvregulere dit nervesystem fra det sympatiske (alarmberedskab) til det parasympatiske (restituerende).
 4. Konkrete eksempler på hvordan mindfulness kan bruges i din hverdag
 5. Fysiske yoga øvelser udført på en stol
  De fysiske øvelser er især gode for dig, som har kontorarbejde, spændinger eller uro i kroppen, da formålet er at 'lande' i kroppen, og slippe hovedet en stund.
 6. Er omgivelserne til det, laver vi også en liggende (eller siddende) guidet bodyscanning, hvor du kommer helt ned i gear og træner din evne til at holde fokus og forblive koncentreret længe.
 7. Guidede lydfiler du får med dig hjem til eftertiden

5/9  Hvad får du ud af workshoppen?

 • En anderledes pausestund med dem, du kender fra dit arbejdsliv - også selvom vi primært er i vores egen verden hver især i løbet af workshoppen.
 • Øvelserne er stressforebyggende, da du øver at forblive mest mulig rolig og stabil, uanset hvad du står i. Fokus på vigtigheden i at passe på jer selv og hinanden, så I får lyst til at blive på arbejdspladsen i mange år.
 • Deltagelse kræver ingen forkundskaber af nogen art, der er ingen præstation, tværtimod.
 • Lydfiler til senere brug derhjemme

6/9   Lokaler - på din virksomhed eller f.eks. et hotel?

Det kan f.eks. være i forbindelse med et møde, at jeg byder ind med en workshop før eller efter mødet.

Afholdes mødet/ konferencen f.eks. på et af de skønne lokationer nævnt herunder, kan workshoppen både foregå inde og udenfor i de smukke omgivelser.
På fotoet herover var det en mindre workshop for 14 deltagere Vejlefjord Spahotel, hvor deltagerne bagefter workshoppen med fordel sluttede dagen af med at tage i de termiske bade.
Jeg har også tit afholdt workshops i de helt store lokaler i stueetagen på Vejle Fjord for over hundrede deltagere på én gang (dog uden yogamåtter i den sammenhæng, så workshoppens karakter afhænger også af antal deltagere).
Arrangementer som disse har jeg afholdt en del gange med stor succes på forskellige lokationer i hele Danmark.
Det kan også foregå i et stille lokale, som jeg lejer andetsteds - eller et roligt lokale på din virksomhed.
Er I blot 6 personer, kan vi være i mit lokale i Bredballe (Vejle). Ved flere deltagere lejer jeg et større lokale, eller vi er på selve din virksomhed.
 

Eksempler på dejlige lokationer i Vejle:

Jeg rejser rundt i hele DK og underviser. Foregår workshoppen i Vejleområdet, er det ideelt set at foretrække et af de 3 nævnte steder herunder. Dermed er du sikker på de mest optimale forhold og rammer for workshoppen, men det kan sagens foregå andetsteds:
Vejle Fjord - østsalen- Vizlab Studios

Comwell Kellers Park Hotel

Hotel Vejlefjord (kendt for De termiske bade)

Munkebjerg hotel, Vejle

7/9  Firmaer fortæller om workshops:

Kathrine Christensen
Rikke Jørgensen - PMO Lead Maersk Line Copenhagen

“Would you recommend this workshop to others?
Yes, because it was very informative, professional, and easy to relate to real-life situations.
What made the most impression on you?
How simple mindfulness actually is, as long as you remind yourself to apply it to your daily life. And how well ‘breathing’ actually helps when trying to slow down.
What can you use in your daily life afterwards?
Exercises at my desk at work, how to breath ‘correctly’ in stressful situations, and take a few minutes out of the day’s calendar and listen to music that calms me down.
How did you experience Kathrine Christensen?
Very professional, kind and open. Kathrine is very good at explaining the theory behind mindfulness, but most useful, she is very good at teaching you how to apply it to your everyday life. Also if you are not very experienced in yoga and mindfulness in general.
Anything you missed or that could have been better?
No.”

PMO Lead Maersk Line Copenhagen

Kathrine Christensen
Mette Jørvad - A2Sea

“Vi valgte at bruge 3 timer sammen med Kathrine for at få værktøjer til at klare en til tider stressende hverdag på job og derhjemme. Kathrine har en naturlig ro og glæde, som smitter af på alle. Kombinationen af teori og praktiske øvelser virkede rigtig godt, og vi fik fine værktøjer med hjem, så vi kan øve i hverdagen. Mindfulness bliver du ikke god til på 3 timer, men du får værktøjer, så du selv kan gøre det på job og hjemme, eller i køen i supermarkedet. Det kræver træning at "være"​, ikke "gøre"​ hele tiden.
Det kræver, at man tager en bevidst beslutning om, at nu vil jeg være nærværende. Og det fik vi om noget i Kathrines selskab.
Jeg anbefaler på det varmeste Kathrine.”

A2Sea

Kathrine Christensen
Kristian Nørskov Stidsen - KPMG Director

“Kathrine faciliterede en fremragende Yoga og Mindfulness workshop i forbindelse med et firma-seminar. Kathrine var god til at tilpasse workshoppen til "vores hverdag" på en troværdig måde. Rigtig god kombination af teori og praktiske øvelser. Kan virkelig anbefale Kathrines workshop!”

KPMG Director

Kathrine Christensen
Anne Beate Heide-Jørgensen - Lærer på VUC

“80 VUC ansatte havde som en del af et to dages firmakursus den store fornøjelse, at et af programpunkterne var en workshop med Kathrine. Det var en dejlig, afslappende, oplysende og mindful session.
Kathrines fantastiske undervisningsstil med en blanding af teori og praktiske øvelser var et perfekt indslag efter mange timers fagligt input. Således genopladt, med indre balance og fornyet energi fortsatte vi kurset. 

Selvom vi er en meget forskellige personalegruppe, betyder Kathrines evner for at tilpasse sine workshops det enkelte firma, at alle havde udbytte af eftermiddagen.”

Lærer på VUC

“Kathrine faciliterede en mindfulness-workshop for os på Hotel Vejlefjord, og det var både interessant, underholdende og meget praktisk. Vi havde en 2 timers workshop, hvor der både var teori om mindfulness og mange gode øvelser både for krop og sind. Vi lærte mere om hinanden og gik derfra
med nogle konkrete værktøjer”.
Fra Facebook: “We spent the afternoon focusing on mental health, mindfulness, work/life balance, did relaxation and yoga exercises, and ended with an evening in the spa followed by a great dinner together”.


Jannick Lund, Direktør i Vizlab Studios

Jannick - Vizlab
Jannick Lund Vizlab Studios februar 2023 JPEG

Læs yderligere udtalelser her

9/9  Is there such a thing as work-life balance?

During the years I have worked with many different people of all ages and backgrounds, and there is often a common theme: struggling to balance work and personal life.
Feeling insufficient...

In today’s world of 24/7 connectivity and multi-tasking, work can seem overwhelming in periods. The big question is: is there such a thing as work-life balance? How can we possibly maintain our competitive edge at work while also nurturing a healthy personal life?

One way to move towards more balance can be through mindfulness, which is a presence practice that helps you get the most out of each moment. Instead of being a victim of distractions, it is possible to learn how to focus and deal with them in a more constructive way.

Mindfulness improves the ability to concentrate, which supports efficiency generally. It also deepens compassion and therefore the ability to connect, which also allows you to be fully engaged in your privat life.
In music the silent parts means everything, so we can hear the melody more clearly. Music would be noice without this! Life can feel the same way if there are no pauses.

The workshop will be a mixture of theory, discussions and exercises where everybody can participate without having any experience. I hope to inspire you to realize that only 10 minutes of daily training (meditation, breathing exercises and giving attention to your bodys posture) can make a huge difference.