Mindfulness for firmaer

En berigende og afstressende pause at dele med dine kolleger. Målet er at øge arbejdsglæden, bidrage til større nærvær i hverdagen og en højere personlig effektivitet.

 • Hvordan tager vi bedst hånd om os selv i en indimellem hektisk hverdag, så vi ikke går ned med stress?

 • Jeg har afholdt en del kurser og workshops de sidste 20 år for både private og firmaer i mange forskellige retninger, både på dansk og engelsk:

 • En berigende og afstressende pause at dele med dine kolleger. Målet er at øge arbejdsglæden, bidrage til større nærvær i hverdagen og en højere personlig effektivitet- netop uden at gå ned med stress.
 • Jeg har afholdt en del workshops igennem årene for firmaer i mange forskellige retninger - alt fra Maersk, LEGOKPMG, Siemens, A2Sea, Sydvestjysk Sygehus, 80 lærere fra VUC, YouSee (3 forskelige workshops ønskede de)medicinalfirmaet Servier, Horsens teater, Schou Company i Kolding m.fl. Læs udtalelser fra tidligere deltagere her.
 • Læs mere herunder om de forskellige muligheder mht. mindfulness/ yoga/ anti-stress workshops:
  først udtalelser, efterfulgt af uddybelse ang. indholdet på en workshop.
 • Jeg er iøvrigt også ofte ude at afholde sangworkshops for private og firmaer.
 • I also teach in English.

Eksempel på nuværende og tidligere kunder:

Om firmaworkshops

Workshoppen varer fra 1-4 timer med mulighed for ugentlige hold efterfølgende, eller blot en månedlig opfølgning for at holde det lærte ved lige.

Igennem enkle og klare øvelser, som nemt kan udføres i hverdagen, lærer deltagerne at udvikle tilstedeværelse, klarhed og fleksibilitet, så de på en hensigtsmæssig måde kan møde hverdagens udfordringer.
 
Mindfulness viser sig i mange sammenhænge at være en vigtig brik til at frigøre potentiale og kreativitet.

Den brugte tid på mindfulnesstræningen kommer dermed tifoldigt tilbage, i form af en fokuseret opmærksomhed og mere overskud. Dermed er det nemmere at tackle tendensen i dag til et øget krav om produktivitet - uden at gå ned med stress. Vi ser på (u)hensigtsmæssige vaner, om multitasking er en fordel i alle tilfælde, kunsten at holde en reel pause og hvordan blot få daglige øvelser kan være en betydelig støtte for din krop og dit sind. Læs udtalelser fra tidligere deltagere her

Mindfulness træningen er en kombination af:

 1. Teoretisk baggrundsviden om Mindfulness

 2. Guidet siddende meditation på en stol

 3. Simple fysiske øvelser udført på en stol, hvor alle kan være med, også selvom du er stiv i kroppen eller skadet. Er især godt for dig, som har kontorarbejde, spændinger eller uro i kroppen, da formålet er at 'lande' i kroppen, og slippe hovedet en stund.

 4. Er omgivelserne til det, laver vi også en liggende guidet bodyscanning, hvor du kommer helt ned i gear og mærker kroppen indefra. 

 5. Lydfiler sendes derefter til dig, så du efterfølgende selv kan forsætte med øvelserne i din hverdag 

Hvad får du ud af workshoppen?

 • Teoretisk viden og især praktisk erfaring med  mindfulness meditation.

 • Undervisning som er helt nede på jorden, uden gurudyrkelse eller tilknytning til religion

 • Konkrete ‘redskaber’ du efterfølgende kan bruge i både dit arbejds- og privatliv.

 • En anderledes og berigende oplevelse med dem, du kender fra dit arbejdsliv - også selvom vi primært er i 'vores egen verden' i løbet af workshoppen.

 • Lydfiler med hjem som guider dig igennem meditationer og liggende bodyscanning, så du kan fortsætte egen-praksis derhjemme efterfølgende.


Lokaler

Det kan f.eks. være i forbindelse med et møde, at jeg byder ind med en workshop 2-3 timer før - eller efter mødet. Afholdes mødet/ konferencen f.eks. på Vejle Fjord spahotel, kan workshoppen både foregå inde og ude i de smukke omgivelser, og bagefter kan deltagerne med fordel slutte dagen af med at tage i de termiske bade. Dette har jeg afholdt en del gange med stor succes. 

Det kan også foregå i et stille lokale jeg lejer - eller et roligt lokale på din virksomhed.

Et af de tre førstnævnte steder er dog at foretrække for at være sikker på de mest optimale forhold og rammer for workshoppen.

Undervisningen er af afstressende karakter, også forebyggende, hvor du kommer helt ned i gear, og får redskaber med dig videre til at tackle dagligdagens pres. Helt uden gurudyrkelse og mystiske ritualer.

Eksempler på lokationer

Du kan fx planlægge at holde workshops disse steder.

Comwell Keller Park Hotel

Vejle Fjord Spa Hotel

Pris & dato:

 • Jeg kommer gerne med et godt tilbud mht. pris og forslag til datoer. Det kan enten foregå på en hverdag f.eks. i en pause, efter arbejde, eller i en weekend. 
 • Deltagelse kræver ingen forkundskaber af nogen art, der er ingen præstation, tværtimod.
 • Er det noget for din virksomhed eller andre sammenhænge, du er i, er du velkommen til at kontakte mig.

Kathrine Christensen
Kristian Nørskov Stidsen - KPMG Director

“Kathrine faciliterede en fremragende Yoga og Mindfulness workshop i forbindelse med et firma-seminar - Kathrine var god til at tilpasse workshoppen til "vores hverdag" på en trovædig måde. Rigtig god kombination af teori og praktiske øvelser. Kan virkelig anbefale Kathrines workshop!”

KPMG Director

Kathrine Christensen
Rikke Jørgensen - PMO Lead Maersk Line Copenhagen

“Would you recommend this workshop to others?
Yes, because it was very informative, professional, and easy to relate to real-life situations.
What made the most impression on you?
How simple mindfulness actually is, as long as you remind yourself to apply it to your daily life. And how well ‘breathing’ actually helps when trying to slow down.
What can you use in your daily life afterwards?
Exercises at my desk at work, how to breath ‘correctly’ in stressful situations, and take a few minutes out of the day’s calendar and listen to music that calms me down.
How did you experience Kathrine Christensen?
Very professional, kind and open. Kathrine is very good at explaining the theory behind mindfulness, but most useful, she is very good at teaching you how to apply it to your everyday life. Also if you are not very experienced in yoga and mindfulness in general.
Anything you missed or that could have been better?
No.”

PMO Lead Maersk Line Copenhagen

Kathrine Christensen
Mette Jørvad - A2Sea

“Vi valgte at bruge 3 timer sammen med Kathrine for at få værktøjer til at klare en til tider stressende hverdag på job og derhjemme. Kathrine har en naturlig ro og glæde, som smitter af på alle. Kombinationen af teori og praktiske øvelser virkede rigtig godt, og vi fik fine værktøjer med hjem, så vi kan øve i hverdagen. Mindfullness bliver du ikke god til på 3 timer, men du får værktøjer, så du selv kan gøre det på job og hjemme, eller i køen i supermarkedet. Det kræver træning at "være"​, ikke "gøre"​ hele tiden. Det kræver, at man tager en bevidst beslutning om, at nu vil jeg være nærværende. Og det fik vi om noget i Kathrines selskab.
Jeg anbefaler på det varmeste Kathrine.”

A2Sea

Kathrine Christensen
Anne Beate Heide-Jørgensen - Lærer på VUC

“80 VUC ansatte havde som en del af et to dages firmakursus den store fornøjelse, at et af programpunkterne var en workshop med Kathrine. Det var en dejlig, afslappende, oplysende og mindful session.
Kathrines fantastiske undervisningsstil med en blanding af teori og praktiske øvelser var et perfekt indslag efter mange timers fagligt input. Således genopladt, med indre balance og fornyet energi fortsatte vi kurset. 

Selvom vi er en meget forskellige personalegruppe, betyder Kathrines evner for at tilpasse sine workshops det enkelte firma, at alle havde udbytte af eftermiddagen.”

Lærer på VUC