Firmaer & private fortæller om deres oplevelser

Udtalelse: Maersk Copenhagen:

Would you recommend this workshop to others?
Yes, because it was very informative, professional, and easy to relate to real-life situations.

What made the most impression on you?
How simple mindfulness actually is, as long as you remind yourself to apply it to your daily life. And how well ‘breathing’ actually helps when trying to slow down.

What can you use in your daily life afterwards?
Exercises at my desk at work, how to breath ‘correctly’ in stressful situations, and take a few minutes out of the day’s calendar and listen to music that calms me down.

How did you experience Kathrine Christensen?
Very professional, kind and open. Kathrine is very good at explaining the theory behind mindfulness, but most useful, she is very good at teaching you how to apply it to your everyday life. Also if you are not very experienced in yoga and mindfulness in general.

Anything you missed or that could have been better?
No.

Best regards, Rikke Jørgensen, PMO Lead, Maersk Line 

Udtalelse - revisionsfirmaet BDO:

1634071268626
” Jeg vil gerne takke Kathrine for hendes oplæg om mindfulness og det gode arbejdsmiljø.

Det var en stor fornøjelse at høre hende dele sin viden og erfaring med os på en så engagerende og nærværende måde.

Kathrine formidlede teori på en letforståelig og relevant måde, og gav os mange praktiske redskaber til at skabe balance i vores hverdag og forbedre trivsel og samarbejde.

Kathrine er en meget dygtig og professionel underviser, som jeg varmt kan anbefale til andre, der ønsker at lære mere om mindfulness og det gode arbejdsmiljø.”

Simon Dalsgaard BDO revision - Manager, HR - Learning & Development


Udtalelse: det globale revisionsfirma KPMG
 

"Kathrine faciliterede en fremragende Yoga og Mindfulness workshop i forbindelse med et firma-seminar - Kathrine var god til at tilpasse workshoppen til "vores hverdag" på en troværdig måde. Rigtig god kombination af teori og praktiske øvelser. Kan virkelig anbefale Kathrines workshop!"

Kristian Nørskov Stidsen, KPMG Director

Udtalelse: ingeniørfirmaet Universal Robots:


”Kathrine was a fresh input on our two day team building event at Munkebjerg Hotel, March 2022. With her positive mindset, professional approach, and a well-planned program, she did a great mix of theory and small exercises that everyone could participate in. Kathrine gave us both concrete tips and tools to handle our busy lives, while at the same time giving a lot of good food for thought for everyone in our diverse group of colleagues.”
Best regards
Anne-Kirstine Christensen Spring, Universal Robots

Udtalelse: A2Sea

a2sea

"Vi valgte at bruge 3 timer sammen med Kathrine for at få værktøjer til at klare en til tider stressende hverdag på job og derhjemme. Kathrine har en naturlig ro og glæde, som smitter af på alle.

Kombinationen af teori og praktiske øvelser virkede rigtig godt, og vi fik fine værktøjer med hjem, så vi kan øve i hverdagen. Mindfullness bliver du ikke god til på 3 timer, men du får værktøjer, så du selv kan gøre det på job og hjemme, eller i køen i supermarkedet. Det kræver træning at "være"​, ikke "gøre"​ hele tiden.
Det kræver, at man tager en bevidst beslutning om, at nu vil jeg være nærværende. Og det fik vi om noget i Kathrines selskab. Jeg anbefaler på det varmeste Kathrine."
Mette Jørvad, A2sea

Udtalelse: workshop for 80 ansatte hos VUC Campus Vejle:

"80 VUC ansatte havde som en del af et to dages firmakursus den store fornøjelse, at et af programpunkterne var en workshop med Kathrine. Det var en dejlig, afslappende, oplysende og mindful session.
Kathrines fantastiske undervisningsstil med en blanding af teori og praktiske øvelser var et perfekt indslag efter mange timers fagligt input. Således genopladet, med indre balance og fornyet energi fortsatte vi kurset. Selvom vi er en meget forskellige personalegruppe, betyder Kathrines evner for at tilpasse sine workshops det enkelte firma, at alle havde udbytte af eftermiddagen." 

Lærer på VUC Anne Beate Heide-Jørgensen

Udtalelse af Vizlab Studios:


“Kathrine faciliterede en mindfulness-workshop for os på Hotel Vejlefjord, og det var både interessant, underholdende og meget praktisk. Vi havde en 2 timers workshop, hvor der både var teori om mindfulness og mange gode øvelser både for krop og sind. Vi lærte mere om hinanden og gik derfra
med nogle konkrete værktøjer”.

Udpluk fra Facebook: “We spent the afternoon focusing on mental health, mindfulness, work/life balance, did relaxation and yoga exercises, and ended with an evening in the spa followed by a great dinner together”.

Jannick Lund, Direktør i Vizlab Studios

Udtalelser fra workshop deltagere / ugentlige hold for private

Kathrine Christensen

“Kathrine er et dejligt givende menneske med et stort engagement og en stor viden - som hun gladelig deler ud af. Uret og verden udenfor bliver for et par timer sat på stand-by - kroppen og sindet bliver plejet, så jeg hver gang kommer hjem med en følelse af dyb indre ro og afspændthed.”

Deltager på yogahold

Kathrine Christensen

“At deltage i Kathrines mindful yoga, er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv❤️ ”

Deltager på workshop

Kathrine Christensen

“En skøn måde at tilbringe en søndag på. Øget velvære, bevidsthed og indre rummelighed. Tak”

Deltager på ugentlige hold

 • Kathrine Christensen

  “Kathrine er mest af alt nærværende, kærlig og professionel. Det er altid en healende og hjertelig oplevelse at deltage på hende workshops og yogahold.”

  Deltager på workshops og yogahold

"Kathrine er et dejligt givende menneske med et stort engagement og en stor viden - som hun gladelig deler ud af. Uret og verden udenfor bliver for et par timer sat på stand-by - kroppen og sindet bliver plejet, så jeg hver gang kommer hjem med en følelse af dyb indre ro og afspændthed. (Jette)


"At deltage i Kathrines mindful yoga, er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv❤️ "(Gitte Brorsen)


"En skøn måde at tilbringe en søndag på. Øget velvære, bevidsthed og indre rummelighed. Tak" (Hanne).


"Kathrine Christensen er ualmindelig den bedste yoga lærer jeg har haft. Hun er velfunderet, veloplyst og har stor kropsbevidsthed og intuitiv reflektion. Hun formår at bruge sin viden omkring den mentale effekt af yoga og mindfulness, hun guider dygtigt igennem de første begynderhold hvor der er krydret med jordnær viden og reflektion. Hun møder den enkelte, hvor den er uanset om det handler om stress, sygdom eller almindeligt velvære.
Kathrine bruger sin musikalitet, sang og glæde for musikken, hun blander den med øvelser der tager hensyn til den enkelte.


Mindful yoga er evidensbaseret ifht behandling af stress og angst, det øger koncentrationen og styrker immunforsvaret.


Kathrine formidler sin viden på en fin og jordnær måde der gør det let håndgribeligt at være med. 


Jeg kan på det varmeste anbefale Kathrine og mærker tydeligt de resultater hendes formidling og træning giver både her og nu men også forebyggende" (Heidi Nielsen, læge)


"Ægte hjertevarme ❤️og skøn blid yoga" (Anette Søndergaard)


"Dejlig oplevelse, tiden fløj afsted,spændende mad som du havde købt ind med omtanke. Jeg havde en dejlig ro i krop og sind, da jeg gik derfra (Elsebeth Lund)"


"På trods af, jeg blot har deltaget en enkelt gang i en workshop med Kathrine, da jeg bor på Sydfyn, må jeg sige, at den oplevelse er unik. Kathrine formår med sit særlige NÆRVÆR at favne alle. Hendes dybt engagerede og passionerede viden bliver undervist på den mest TRYGGE facon. Hun besidder den særlige, menneskelige kompetence, at være MED og MØDE kursisten, der hvor hun/han er". (Line Julie Andersen)


"Fantastisk workshop med Kathrine, som formår at skabe et roligt, varmt og hyggeligt rum, inden du starter rejsen ind mod dig selv og din krop. Rigtig dejlig guidning ind til din essens, hvor der er plads til alles behov".
(Marie Louise Egense).


"For mig var det skønt at mærke hvordan, man gennem balance og vejrtrækning finder smidigheden frem i kroppen". (Johnny).


"Super guidning og dejlig stemme"


"En fantastisk dag- genopladet- og har lyst til meget mere".


"Vitaminer for krop og sjæl". Efter kurset går jeg derfra i en tilstand af afspændthed og dyb indre ro". 


"Kompetent underviser - altid god til at skabe anerkendelse".


"En dejlig dag med forkælelse til krop og sjæl".


"Øvelserne var dejlig rolige og afslappede. Få øvelser, men lang tid i hver øvelse. Det synes jeg var godt". (Regitze).


"Kathrine, du besidder en helt særlig evne til at skabe et frirum, hvor krop og sind smelter sammen i skøn harmoni". (Vibeke).


"Workshoppen levede meget op til mine forventninger, og det mest brugbare var det at få hjælp til egenomsorg i en travl hverdag. Så var det bare helt igennem en fantastisk dag. Oplevede total afslapning og hjælp til at finde ro. Kathrine er som underviser rolig, omsorgsfuld og kompetent." (Camilla Jørgensen)


"En skøn måde at tilbringe en lørdag på. Øget velvære, bevidsthed og indre rummelighed. Tak" (Hanne).

"Dejlig oplevelse, tiden fløj afsted, spændende mad som du havde købt ind med omtanke. Jeg havde en dejlig ro i krop og sind, da jeg gik derfra" (Elsebeth Lund)


"Kathrine er et dejligt givende menneske med et stort engagement og en stor viden - som hun gladelig deler ud af. Uret og verden udenfor bliver for et par timer sat på stand-by - kroppen og sindet bliver plejet, så jeg hver gang kommer hjem med en følelse af dyb indre ro og afspændthed. (Jette W.) 


"Kathrine, du besidder en helt særlig evne til at skabe et frirum, hvor krop og sind smelter sammen i skøn harmoni" (Vibeke E.)


"Fantastisk workshop med Kathrine, som formår at skabe et roligt, varmt og hyggeligt rum, inden du starter rejsen ind mod dig selv og din krop. Rigtig dejlig guidning ind til din essens, hvor der er plads til alles behov". (Marie Louise Egense).


"For mig var det skønt at mærke hvordan, man gennem balance og vejrtrækning finder smidigheden frem i kroppen"(Johnny).


"Super guidning og dejlig stemme".


"En fantastisk dag- genopladet- og har lyst til meget mere".


"Vitaminer for krop og sjæl. Efter kurset går jeg derfra i en tilstand af afspændthed og dyb indre ro". 


"Kompetent underviser - altid god til at skabe anerkendelse".


"En dejlig dag med forkælelse til krop og sjæl. Øvelserne var dejlig rolige og afslappede". (Regitze)


 

Kathrine Christensen

“Der er mig bekendt ikke anden undervisning i Vejle, som har det rette tempo og den (for mig) rigtige kombination af yoga, meditation og vejrtrækningsøvelser.

Jeg får en reminder om, at jeg er stabil indeni, og at jeg skal huske min vejrtrækning i hverdagen. Jeg mediterer hjemme, og det er jeg mere motiveret for, når jeg har været til yoga hos dig. Jeg blev i øvrigt meget inspireret af kap 7 fra Nuets Kraft, da vi hørte det. Den har virkelig sat nogle tanker og ændringer i gang hos mig. Mange af de ting, vi laver, har jeg prøvet før, men jeg har lært at trække vejret helt ud i siden, og ned til underlivet. Det er nyt for mig, og det bruger jeg meget. Du er en fantastisk underviser!

Din ro smitter, og du inspirerer uden at pådutte. Jeg føler mig i fuldkommen trygge hænder, og jeg går altid fra undervisningen lettere, end da jeg kom. Du får det til at virke enkelt, du gør ikke yoga til en pause fra hverdagen, men til en del af den, og det sætter jeg stor pris på.

Bliv ved med at bruge dine idéer til at gøre noget nyt i undervisningen. Det er noget af det bedste ved din undervisning. Jeg kan godt lide at blive overrasket, og jeg sætter pris på, at det ikke er det samme hver gang, så jeg prøver/ hører noget nyt. ”

Deltager på yogohold og workshops

Om undervisningen:

 • Hvordan tager vi bedst hånd om os selv i en indimellem hektisk hverdag, så vi ikke går ned med stress?

 • Jeg har afholdt en del kurser og workshops de sidste 24 år for både private og firmaer i mange forskellige retninger, både på dansk og engelsk:
  LEGO, MAERSK LINE, GLSKPMG, Siemens, A2Sea, Sydvestjysk Sygehus, medicinalfirmaet SERVIER, YouSee, BESTSELLER, Universal Robots, Schou Company i Kolding, Horsens Ny Teater, 80 lærere fra VUC m.fl.

 • YouSee har desuden netop bestilt mig for 3. gang: denne gang til at afholde en sangworkshop, som en del af deres teambuilding, hvilket jeg også udbyder udover kurser i mindfulness / worklife balance / mindful yoga / stresshåndtering og argentinsk tango.
 • Udover firmaworkshops, lørdagsworkshops og de ugentlige hold, som er åbne for alle, har jeg også afholdt en del kurser på både højskoler og for private (fødselsdage, polterabend, pigefrokoster og lign.)

Del din oplevelse?

Jeg vil rigtig gerne høre om din oplevelse af undervisningen, som jeg med din tilladelse efterfølgende vil sætte her på siden - enten anonymt eller med dit navn og evt. firmanavn under. Skriv til mig her.