Kathrine anbefaler 

  Bøger - lydfiler - musik  

  

Boganmeldelser

Jeg anbefaler her bøger om yoga, mindfulness, selvudvikling og kunsten at leve. Bøger, som jeg selv er meget begejstrede over, og flere af dem har gjort en stor forskel i mit liv.

'Mad, Mening og magiske øjeblikke' af Anette Harbech Olesen

Indimellem læser man en bog, der bare giver mening. Jeg er begejstret over denne bog, der ikke kun indeholder gode madopskrifter, men også en masse ligetil fif om blandt andet søvnhormonet melatonin, livsglæde og velvære. Anette Harbech Olesen er en vidende og kompetent kvinde, med en evne til at formidle helt enkelt og ligetil - selv de mest kringlede videnskabelige resultater indenfor kost, søvn og lign. Hun laver desuden fantastiske nyhedsbreve. Altid med indbydende fotos til indholdet. De opskrifter, jeg har lavet fra bogen er (næsten) alle blevet vellykkede - bortset fra ærtesuppen, den var lidt kedelig, synes især resten af min familie ;-) Læs bogen og prøv de lækre opskrifter.

0x500
🌸 'Nuets Kraft', 'Lev i nuets kraft' og 'En ny jord' af Eckhart Tolle - uden tvivl en af de vigtigste bøger, jeg har læst i mit liv. ligeledes gode at høre på lydbog eller låne en dvd- evt. blot få bidder af gangen, så du kan nå at fordøje indholdet :-)

🌸 Når Verden Bryder Sammen’ – af Pema Chödrön.
Pema Chödrön er buddhistisk nonne, der her giver ligetil råd om at håndtere svære tider. Hun beskriver hvordan man kan tackle frygt, personligt sammenbrud, ensomhed, håbløshed, stress, angst etc. – alt fortalt i øjenhøjde.

🌸 Jon Kabat-Zinns 'Lev med livets katastrofer(en dejlig tyk og fyldig bog, til dig der måske er underviser i mindfulness eller virkelig gerne vil nørde i dybden). En anden bog: 'Lad alt blive din lærermester' er ligeledes spændende læsning, der minder dig om, at du rummer indre ressourcer, som du kan trække på, når livet udfordrer.
 
🌸 Thich Nhat Hahn - ALLE bøger af ham er bare vedkommende (!) Han er en vietnamesisk zen buddhist, indstillet til Nobels fredspris -  som har STOR positiv indflydelse på mange mennesker verden rundt. Alle hans bøger er små, enkle, ligetil og FYLDT med visdom! Læs f.eks. 'Fred er vejen'.
 
🌸 Svend Triers 'Meditation'

🌸 'Energityve – i familien, parforholdet og på jobbet' af Ingalil Roos: en givende anvisning til hvordan du lærer at sætte sunde grænser for energityvene i dit liv, så de ikke længere har indflydelse på dit overskud og humør - samtidigt med at du beholder et åbent hjerte. Den er indtalt på forståeligt svensk på Mofibo f.eks. i en kort version af selve bogen.

🌸 "Lev for det halve" - og få forbrug, familieliv og arbejde i balance af Nanna Hyldgaard Hansen. Nem at gå til og giver lyst til at spare de rigtige steder uden at livet bliver surt og besværligt. 
 
🌸 "Gå-bogen" af professor Bente Klarlund Pedersen. Inspirerende, lærerig og motivende. God at lytte til som lydbog imens du går (som resten af bøgerne på denne liste også er)
 
🌸 Børnemeditationerne: 'I mit hjerte'Bogen har fået stor succes, fordi den lærer børn at falde i søvn med hjerterne fulde af kærlighed. Den hjerteenergi bogen bringer med sig ind i puttestunden skruer op for forældres kærlighed og nærvær, og det samvær, der opstår, kan give børn lyst til at falde i søvn. På samme tid lærer bogen børn om selvkærlighed, og børnene får en større fornemmelse af, at de altid har deres forældres kærlighed med sig, hvor end de er. (Selvom jeg tjener en ulra lille kommision på at anbefale bøgerne, så gør jeg det udelukkende fordi jeg personligt er virkelig begejstret for bøgerne, og denne har jeg personligt selv erfaret virker som en lover).

🌸 Vejen til Kærlighed af Deepak Chopra

Ak ja, den kære kærlighed - så skøn og SÅ svær nogle gange at agere i ;-) Denne bog kan varmt anbefales (nyeste udgave). Spændende læsning for alle, både for singler og for dem, som er i parforhold.

🌸 Yoga for alle' af Tara Fraser - vidunderligt illustreret yogabog.

🌸 'Nærvær' af Ernest Holm Svendsen - hør den også som lydbog - den er indtalt rigtig fint.
 
🌸 'Træk Vejret' af verdensmesteren i fridykning, Stig Severinsen
 
🌸 ''10 bud til at lytte til kroppen' af Mai-Britt Schwab
 
🌸 'Væk tigeren Peter A. Levine
 
🌸 'Den nye tantra' af Anne Sophie Jørgensen 
 
🌸 'Ryd op i dit rod Karen Kingston 
 
🌸 'Yoga på stuegulvet' af Louise Fjendbo Jørgensen